Etiquetas:

La festas de la Mare de Déu de la Salut, finalista en l'elecció de les Set Meravelles Valencianes


L'elecció de les Set Meravalles Valencianes és una iniciativa de les institucions culturals valencianes més importants com ara l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, el Consell Valencià de Cultura o la Universitat de València, entre moltes altres.

El dissabte 26 d'abril del 2008, al Monestir de Sant Miquel i els Sants Reis, a la ciutat de València (seu de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua) es va fer públic l'estat de les votacions i es van anunciar les 4 finalistes per cada secció.

D'ara endavant Algemesí competix, entre d'altres, amb els Moros i Cristians d'Alcoi, les Bandes de Música Valencianes i el Tribunal de les Aigües.

A partir de l'1 de maig s'iniciarà la fase definitiva per a elegir les guanyadores, és a dir, els internautes podran tornar a votar i hauran de decidir quines de les 28 finalistes passaran a ser les 7 Meravelles Valencianes. El procés de votació serà exactament el mateix, simplement hi haurà que votar, a través de la pàgina web http://www.meravellesvalencianes.org/, una candidata per secció i solament es podrà votar una vegada al mes des d’una mateixa adreça electrònica. Posteriorment, professionals de prestigi defendran, a través d'un article d'opinió, cadascun dels monuments, parcs naturals o obres d'art proposades en votació.

Serà el proper 5 de octubre, en el Jardí Botànic de València, quan es coneixeran les Set Meravelles de la Comunitat Valenciana.

0 comentarios:

Publicar un comentario