Etiquetas:

Homenatge a Vicent Domènech, exdirector de la Coral Polifònica Vicent Ribes de Torís.

El nostre company Vicent Domènech Ferragud (per alguns considerant com a un IronMan) ha rebut un homenatge per part de la Coral Polifònica Vicent Ribes de Torís, de la qual ha sigut director durant els últims sis anys.

Un muntatge fotogràfic emmarcat per a l'ocasió així com un diapasó i una placa commemorativa li van ser obsequiats a Vicent al llarg de l’acte, on el jove director visqué moments d'emoció i es va mostrar molt agraït al seu mestre, el desaparegut Diego Ramon Lluch, qui el capgirà a vindre a Torís.

De tot aquest temps com a director de la coral turisana, Domènech es queda "amb la gent i amb el tracte que he rebut", "han sigut molts moments, molts concerts i actuacions, i cada un ha sigut especial".

Vicent Doménech va començar els estudis musicals a l'Institut Kodaly de la Schola Cantorum d'Algemesí sota la direcció de Diego Ramon i Lluch, i cursà Estudis de Pedagogia musical dels llibres “Música a l'escola “

Ha estudiat flauta de bec; realitzat cursos d'interpretació de música barroca i de música de cambra, és membre del Cor Cabanilles i de l'Equip de Pedagogia i de Direcció de la Schola Cantorum d'Algemesí on imparteix classes de solfeig i de flauta de bec.

Ha estat director de la Coral Jaume Baldó de la Vila Joiosa i de la Coral Arpa d'Or d'Alcàntera del Xúquer; ha sigut mestre de l'Escoleta Musical Mediterrània de Puçol. Actualment és director i coordinador dels “Cor Britten", cor de Microcantors i cor de Minicantors de la Coral Infantil Borrianenca de Borriana, entre d’altres.

Des d'octubre del 2007 és el director dels "Xiquets Cantors de la Schola Cantorum d'Algemesí"

0 comentarios:

Publicar un comentario