Etiquetas:

Crònica Sant Onofre 2012


Aquesta xicoteta crònica ens agradaria que servís d'agraïment a tots els que van participar de la iniciativa, tant parelles noves com els veterans que acudiren amb la il·lusió que mai es perd. 

El ball de les Llauradores d'Algemesí, acompanyà al nostre patró Sant Onofre en el dia de la seua festivitat 12 de juny, en la processó i trasllat de la imatge del Sant des de La Basílica menor de Sant Jaume, a l'ermita del Sant a l'entrada del poble.

Com ja es costum abans que el rellotge del campanar senyalara les 11 del matí, acompanyats d'un temps que incitava a la festa, la processó transcorreria al llarg del carrer València. Els balls dels Pastorets i de les Llauradores, iniciaven la comitiva interpretant el seus balls.

Enguany com a novetat participaven en el ball un grup de huit parelles de novells, d'entre els components que s'estan iniciant en l'aprenentatge del ball del bolero d'Algemesí. El fet que fora la seua estrena, i vores ballant al carrer participant en la processó, va ser un contagi d'il·lusió i entusiasme per a tots els que estarem allí. Van participar acompanyant al nostre patró, s'ho passarem molt be i crec que repetirien l'experiència.

Adrià. 


0 comentarios:

Publicar un comentario