La maledicció de la Junta del Ball de les Llauradores

Durant els últims anys s'han produït una seguida de catastròfiques desgràcies en el si de la Junta del Ball de les Llauradores, les quals venen a donar validesa a les veus que diuen, comenten, que tots aquells que han sigut o son membre de la Junta del Ball de les Llauradores estan exposat a patir el que podríem denominar com la Maledicció de la Junta del Ball de les Llauradores.

Si donem una ullada enrere poden vore com Marian Escrivà i Josep E Benito foren els últims que la patiren en 2008, però, açò no tindria conseqüències catastròfiques si tot haguera queda en aquestes dues persones, ja que, tot just començar 2009 ens assabentem que hi ha tres membres mes en patir aquesta maleïda profecia, es ha dir, un 44% de la junta està infectada per un estrany virus que no te remei i et deixa seqüeles de per vida. En aquest cas els membres de junta infectats per la malaltia son Raquel Zornoza, Edu Roig i Rafa Calabuig i les seues respectives parelles Salva Pellicer, Ana López i Lorena Llopis, la qual cosa comença a ser preocupant.

Rebuscant entre papers antics i l'historia de les Llauradores, hem pogut trobar allò que diu la maledicció, i que us passem a detallar:

“Ai! d'aquell que gose pertànyer a la Junta del Ball de les Llauradores, perquè una gran maledicció li cauran. El temps farà, i així constarà, que durant 9 mesos, la dona prenyada es quedarà, i el xiquet per a tota la vida el patirà”

A més a més ens n'hem assabentat que la cosa està escampant-se, ja que Carmen Camañes, Carmen Salut Giménez i Xús Sanchis, també tenen el virus (el sexe dels quals desconeguem)

Fora conya, enhorabona a tots aquells que aneu a ser pares i que causareu baixa per a la processó de 2009, us esperem en 2010.

0 comentarios:

Publicar un comentario