Etiquetas:

Circular Assajos

Benvolgut/da company/a,

Cal anar obrint l’armariat per desempolsar el vestit de les Llauradores, provar-te’l i, si cal, anar a la modista per tal de prendre les mesures oportunes, perquè ja hi som novament.

Els assajos del Bolero, començaran el dilluns 25 d’agost a les 22 h. al Patronat. A més a més, l’assaig del proper dijous 4 de setembre és d’obligatòria assistència per al menys un membre de cada parella, ja que es farà la nova distribució de les parelles en cada torn, la qual es mantindrà en les processons.

Recomanacions d’indumentària:
- Cal utilitzar l'espardenya, tant per al xic com per la xica, hi ha models molt lluidors.
- Elles: La llargària de les faldes, a uns 15 cm des del terra, deixant veure tant el peu com el turmell.
- Ells: L’ús al cap del barret d'alborços (torrentí).

S’està intentant recuperar la figura del Botarga el qual acompanya al ball en la processó. Si algú te interès, està fotut del peu i no pot ballar o coneix a algú que volgués eixir, que es pose en contacte amb el mestre.

CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA GENERAL 2008
Com ja és preceptiu, i segons l’article 12 dels presents estatuts, s’ha acordat convocar Assemblea General per al proper divendres 29 d’agost al Patronat a les 22 hores, una vegada finalitze l’assaig.

Si has canviat d’adreça, telèfon, correu electrònic, número de compte corrent de domiciliació o qualsevol altra dada personal, cal que ens ho comuniques.

1 comentarios:

  1. Anónimo dijo...:

    Ostres, cada vegada començen mes prompte els assajos, d'anar així, en acabar la mare de deu començarem a assajar per al proper any, ja, ja, ja

Publicar un comentario