Etiquetas:

Que podem fer? II

L’any passat sobrepassarem els límits permesos en el nombre de parelles en una processó, la qual cosa va produir l’emprenyament d'alguns balladors que demanaven alguna solució al respecte.

Es va obrir un post al respecte, amb algunes possibles solucions:
1.- Dividir-nos en més grups per donar cabuda a més gent, la qual cosa, reduiria considerablement el nombre de balladors en cada processó.
2.- No deixar entrar més gent, fins que no hi hagen unes condicions mínimes acceptables.
3.- No fer res, deixar-ho com està.
El tema és seriós, ja que actualment hi ha al voltant de 50 parelles en llista d'espera i any rere d'any el nombre va creixent.

Aquestes foren algunes de les aportacions, però necessitem saber que opina la resta de la gent.

Anònim ha dit...
Jo pense q dividir-nos en 4 processons no és la solució, perquè la gent que balla es queda en ganes. Pense que el millor és distribuir a la gent, per què balla més gent en un torn que en un altre i, de moment, no deixar entrar a més parelles fins que alguna no es retire definitivament.

Sangonereta ha dit...
Ja qui hi ha una edat a partir de la qual es pot ballar, 16 anys, trobe que caldria ficar-ne una de tope, la qual cosa també alegraria una mica l'ambient. No hi ha res mes gustos que vore una xicota ben parà i templà a la qual el vestit li para que ni “pintao“. A més a més, trobe que a les fotos surten millor...

Anònim ha dit...
Supose que és molt trist que et diguen, després de molts anys, que has de deixar de ballar. I, que les fotos ixen millor en gent més jove, tampoc és raó. Però, a l'igual que Sangonereta, pense que deuria haver-hi un tope d'edat. És una llàstima, però els més majors haurien de ser conscient que hi ha molta gent jove del poble que també té il•lusió de ballar les llauradores. Ja que ells ja han estat molts anys, ara que ho deixen per als més joves. No és la millor solució, però almenys és una possibilitat...

Anònim ha dit...
Hi ha una opció que pense que en cap cas s'ha tingut en compte; no es tan sols l’estètica el que s'ha de mantenir, son les arrels d'un ball on, en alguns casos, es balla "de pena", fan falta uns anys per adquirir seguretat i confiança en u mateix. Per favor, deixem-nos de guapures i centrem-se en millorar el ball

1 comentarios:

  1. Anónimo dijo...:

    En esta processó, s'ha de primar la qualitat en compte de la quantitat, ja que cada vegada els balladors nous ballen més malament el ball. El que sí que s'hauria de fer es que si una parella no balla adecuadamente el ball, no deuría de ixir a ballar, doncs n'hi ha parelles que pareixen "robocops" en compte de balladors. Recorde a tots que aquesta processó es caractaritza per el seu folklóre, i que mols balladors de fora venen a vore-la, i cada vegada se'n van més decebuts perquè cada vegada es balla pitjor.

Publicar un comentario