Etiquetas:

Crònica Sopar de Bo

El passat divendres 14 de setembre, a la sala Molí de la ciutat, tingué lloc la novena edició del Sopar de Bo. Al llarg de la nit es varen fer entrega dels guardons a totes aquelles persones vinculades al ball, a més de donar oficialment la benvinguda a les noves parelles.

Sota el títol d'"Estrenar-se", al voltant de 160 persones acudiren a aquesta fita bianual, que comptà amb la presència de l'alcalde d'Algemesí Vicent Ramon Garcia i els regidors de cultura. turisme i festes.

L'acte fou conduit per Edu Roig amb la complicitat de l'equip habitual, es quals any rere d'any van superant-se i ens sorprenen amb noves idees i girs inesperats en el normal desenvolupament de l'acte, ja que anaren amenitzant la nit amb imatges que acompanyaven les paraules del presentador.

Una rifa d’objectes relacionat amb el ball a més de dos taulells ceràmics amb la imatge de la nostra patrona, precediren el començament d’un acte durant qual, el mestre Adrià Moreno, va fer entrega del diploma pergamí als nousvinguts en 2006 i 2007, el regidor de cultura Gabriel Palop, feu el propi amb els guardonats als 25 anys i l'alcalde d’Algemesí, entregà els guardons a Emilia Trull Ortiz, Jose Castell Borras, Vicenta Castell Roig i Vicent Carbonell Ferris, qui en 2006-2007 compliren 50 anys des de la seua primera vegada en ballar a les Llauradores, els quals ompliren de llàgrimes els seus ulls, en escotar, vore i recordar allò que d'ells s'anava dient.

Amb el repte de congregar al major nombre de balladores per a la propera edició en 2009, es va tancar un sopar, que no podia concloure d'altra manera que amb la ballada de dos dels nostres boleros, això si, tot seguit la barra lliure i la discomòbil, amenitzaren la vetlada.
Ens veiem en 2009.

0 comentarios:

Publicar un comentario