Etiquetas:

Assajos Processó 2007

De vell nou i com venint fent durant els últims anys, començarem els assajos del Bolero el proper dilluns 27 d'agost a les 22 h. al Patronat.

Esperem que encara que no penses eixir a ballar en la processó, acudisques ja que per a enguany s'ha fet una senzilla modificació al Bolero 1 (València) que poco a poc anirem introduint per facilitar-ne l'aprenentatge.

Volem recordar-te que cada parella te assignat el seu torn de ball, però si tens qualsevol problema per ballar, no dubtes en consultar-nos-ho, ja que els torns son rigorosos.

4 comentarios:

  1. Anónimo dijo...:

    Aquesta penya del la Junta cada vegada organitza mes prompte els assajos, de seguir així acabarà la Mare de Deu i començarem a assajar per a la pròxima processó. A més, mira tu per on, ara que ja tenia clar els balls, va i me'n modifiquen un, espere que siga fàcil d'apendre. Algú em pot dir que es el que s'ha canviat?

  1. Anónimo dijo...:

    A mi no em pareix gens malament lo dels assajos, pense que hi ha gent que li fa falta pegar-li, ja no un repàs si no, un BON repàs. En els últims anys, he sentit dir a veus de fora de les Llauradores, que la qualitat ha baixat considerablement, i pense que aixó es molt greu, que ens donem compte nosaltres està be però que gent del carrer s’enadone fa que pensar. Entonant el “mea culpa” pense que caldira ficar-li una mica mes d’interés a nivell individual, i que la Junta o el Mestre es ficaren mes durs a l’hora d’incorporar mes gent, ja que no per serne mes, som millor. Dicen que “lo bueno si breve dos veces bueno”.

  1. Anónimo dijo...:

    Ja falta menys per a començar els assajos, jo ja estic escalfant motors, uf, com pasa el temps, ja son altra vegada, ja tienia ganes

  1. Anónimo dijo...:

    Cal dir que la modificació del Bolero 1 no es gens complicada, únicament cal agafar-li el "truquillo", quasi pense que m'agrada mes com ha quedat que com abans, tot i que tinc la mania de fer el que ara ja no tocar fer, ja, ja, ja.
    Ens veiem al Patronato.

Publicar un comentario