Tenda

Estem molt contents de poder oferir a tots aquest model de samarreta que representa la nostra associació de la qual formem part. Esperem que tinga una bona acollida i poder fer més extensa la participació i la difusió del ball de les llauradores a tot el poble. Està disponible per a tots balladors o no i serà un bon regal ara que s'acosta setembre.

Hi ha model de xic i model de xica a un preu de 10€.
Com es pot veure a les fotos més avall, a la part davantera hi ha una serigrafia d'una parella de balladors i a la part de darrera està el nom de l'associació.

Com sempre podeu posar-se en contacte per el canals habituals, email info@llauradores.com o parlant directament amb els membres de la junta i el professor, Adrià.

samarreta de xica, negra, amb dibuix de dos balladors
Samarreta xica davant
Samarreta negra, part de darrera amb nom de les llauradores
Samarreta xica darrere
samarreta negra de xic, amb dibuix de dos balladors
Samarreta xic davant


Volem anunciar que l'associació te a la venda uns clauers amb un disseny exclusiu especialment ideat per al ball de les llauradores. Com es pot veure a les imatges hi ha dos tipus diferents de clauer, com així també hi ha de xic o xica. 
Les existències son limitades i ens agradaria que qui estiga interessat es fique en contacto amb nosaltres utilitzant el correu electrònic info@llauradores.com o directamente amb Adrià.

0 comentarios:

Publicar un comentario