Benvinguts

Som l’entitat encarregada d’organitzar el “Ball de les Llauradores”, l’últim a incorporar-se als actes processionals que se celebren a Algemesí els dies 7 i 8 de setembre amb motiu de les festes de la “Mare de Déu de la Salut” d’Algemesí, els orígens de la qual es remunten a 1247.

Les Llauradores som una associació constituïda oficialment el 1994 al voltant de l'herència tradicional del Bolero d’Algemesí transmès al llarg del temps de persona a persona, amb l’objectiu ferm de guarnir el folklore tradicional de la nostra ciutat, mitjançant l’ensenyament i correcta vigilància en l’execució del Bolero.

Etiquetas:

Circular Assajos

Benvolgut/da company/a,

Cal anar obrint l’armariat per desempolsar el vestit de les Llauradores, provar-te’l i, si cal, anar a la modista per tal de prendre les mesures oportunes, perquè ja hi som novament.

Els assajos del Bolero, començaran el dilluns 25 d’agost a les 22 h. al Patronat. A més a més, l’assaig del proper dijous 4 de setembre és d’obligatòria assistència per al menys un membre de cada parella, ja que es farà la nova distribució de les parelles en cada torn, la qual es mantindrà en les processons.

Recomanacions d’indumentària:
- Cal utilitzar l'espardenya, tant per al xic com per la xica, hi ha models molt lluidors.
- Elles: La llargària de les faldes, a uns 15 cm des del terra, deixant veure tant el peu com el turmell.
- Ells: L’ús al cap del barret d'alborços (torrentí).

S’està intentant recuperar la figura del Botarga el qual acompanya al ball en la processó. Si algú te interès, està fotut del peu i no pot ballar o coneix a algú que volgués eixir, que es pose en contacte amb el mestre.

CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA GENERAL 2008
Com ja és preceptiu, i segons l’article 12 dels presents estatuts, s’ha acordat convocar Assemblea General per al proper divendres 29 d’agost al Patronat a les 22 hores, una vegada finalitze l’assaig.

Si has canviat d’adreça, telèfon, correu electrònic, número de compte corrent de domiciliació o qualsevol altra dada personal, cal que ens ho comuniques.

Etiquetas:

El 2 d'agost a Polinyà

El proper dissabte dia 2 d'agost, a ballar en la processó dels Sants de la Pedra a Polinyà.
A les 20:30 hores caldrà estar apunt per ballar davant l'església. Hi haurà lloc per canviar-se de roba abans i desprès de l'acte, a més a més, aprofitant que son festes al poble, ens quedarem a sopar.
Anirem en cotxes particulars, tot aquell que tinga problemes per tal d'acudir que ens ho notifique o es fique en contacte amb el mestre.